Age Verification Agree

For at handle hos mg-vin.dk
skal du være fyldt 18 år

Er du fyldt 18 år?

Beklager, du skal være fyldt 18 år for at handle på siden.

Handelsbetingelser

1. Ved ordreafgivelse via hjemmesiden, vil systemet automatisk sende en mail til Møllegaardens Vinimports mail ( hb@mg-vin.dk) hvoraf det fremgår hvilke produkter du har bestilt. Denne Email er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, men alene en elektronisk bekræftelse på de varer du har bestilt. Møllegaardens Vinimport har derfor mulighed for, at annullere ordren I tilfælde af udgåede varer, leverandørsvigt eller trykfejl. Den juridisk bindende faktura fremsendes pr. mail på de varer du har bestilt. 

2. Betaling af vinene eller andre varer foretages ved overførsel af hele beløbet til Møllegaardens Vinimports bankkonto. 6690-0007776896, Sparekassen Kronjylland med Mobilepay nr. 24406 Eller ved kontant betaling. 

3. Annullering af ordrer kan inden vinene er afsendt fra Møllegaardens Vinimport foretages via mail hb@mg-vin.dk eller på tlfnr. 20 86 46 86. Annullering af ordre efter afsendelse kan kun foretages ved egenbetaling af fragt og andre Omkostninger. 

4. Alle priser er I danske kroner inklusive 25 % moms og gælder for levering af varer på fyn, jylland og brofaste øer uden broafgift. Levering til sjælland, øer med færgetransport samt Grønland og Færøerne efter nærmere aftale. 

5. Reklamationsret. Vin er et levende materiale og det kan ske, at der er en vin som har fået prop, eller som på anden måde er skadet. Ved konstatering af et dårligt produkt gemmes flasken med indhold og vi bytter med et smil. Dog vil vin der er skadet som følge af forkert opbevaring eller som er gået over på grund af for høj alder ikke blive erstattet

6. Møllegaardens Vinimport tager forbehold for eventuelle prisfejl, korrekturfejl, udsolgte varer samt leverandørsvigt. 

7. Det kan ske. At den leverede vin ikke har samme årgang som den smagte. Dette skyldes ene og alene, at Møllegaardens Vinimport kun får leveret vine fra små leverandører med en lille årsproduktion. Smagen kan variere lidt, men kvaliteten er altid den samme.